Sidor

lördag 14 juli 2018

Härlig morgon

Fördelen med denna värme är att det är helt underbart ute på morgnarna. Tog min vanliga prommis och idag fick jag se den - bävern. Tyvärr valde den att inte vilja vara med på bild. Fast det var kul att se den.

Svanarna var på plats och ungarna bara växer och växer. Idag var mamma och pappa svan argare än vanligt. Börjar tro at det finns folk som inte är så snälla mot dem. Efter ett tag lugnade de ner sig och jag fock fota dem.




 
Fjärilarna har börjat vakna till liv. I år finns det massor med humlor, men de har lite svår att sitta stilla, så det blir inga snygga foton på dem.
 




 
Badade benen idag. Riktigt skönt i vattnet. I morgon ska jag träffa kattvakten och vi ska ta oss ett bad och äta lite i matstället som finns vid badet. Då kan man få gammal hederlig korv och frittar. Det är gott det, men ack så svårt att hitta nu förtiden.
 






4 kommentarer:

  1. Det är nog skönast att ta sin promenad på morgonen om inte ett dopp är planerat🏊‍♂️ Fina bilder från din prommis. Tyvärr är det nog som du skriver, många gillar inte svanar. Kanske det är rädsla som många har, och försöker skrämma dem. Låter härlig med bad och lite mat i morgon!
    Ha det så fint!
    Kramen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är som sagt så skönt att vara ute på morgnarna. Ha det så fint! /Elisabeth

      Radera
  2. Spännande att du hann se bävern, nästa gång fastnar den nog på bild. Vad trist om någon skrämmer svanarna. Ha det så bra/Bodil

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ska passa på den rackaren. Ha det så fint! /Elisabeth

      Radera