Sidor

söndag 7 oktober 2018

På rymmen?

Igår kom fyra av de fem svanungarna simmande. Ingen mamma, ingen pappa och ett syskon saknades. Förhoppningsvis var de bara på rymmen. Hoppas inget hänt de andra i familjen.


 
Idag, söndag, blev det en lite längre prommis. Tänkte smita in på kolonilotterna (vilket jag också gjorde), men de skulle ha höststädning, så det var en del folk där. Vill inte störa dem, men några foton fick jag.
 


 
Har gått ner 10% i arbetstid, så nu jobbar jag halva fredagar. Det känns inte helt fel. Kommer till exempel hinna upp på Skansen och fota lite. Kanske lite mindre folk en fredagseftermiddag.
 






 



3 kommentarer:

  1. Ungarna är nog bara ute på vift och tränar för ev. flytt. Vilka fina bilder som du tagit i koloniområdet. Hallon blev jag avis på😯 Det är skönt att gå ner lite i arbetstid, behövs när mörka tiden kommer.
    Ha en fin kväll!
    Kramen

    SvaraRadera
  2. Liten blir stor. Ser ut som de säger "kan själv" där dem paddlar runt i vattnet. Vackra foton igen. Hallon finns det tydligen ännu, gjorde en hallonrulltårta igår och visst är det himmelens gott. Så skönt att sluta tidigt på fredagar, då hinner man med lite mer på helgen. Ha det gott Kram/Pia

    SvaraRadera
  3. Fina sommar/höstbilder. Skönt att gå ner lite i tid. Helgen blir en anings längre och så hinner du lite mer egna saker. Ha det så bra/Bodil

    SvaraRadera