Sidor

lördag 17 mars 2018

Det finns hopp...


...för våren alltså. Var till Strömmen idag för att fota lite fåglar och svanarna har börjat flörta med varandra. Då är det något på gång alla fall.


De kom och matade fåglarna när jag var där. Tror det är Stockholms stad som står för det hela. Ett liv utan dess like blev det.



 
 
En liten prommis i stan blev det också. Var där ganska tidigt, men det fanns en hel del turister som var ute och vandrade. Fick hjälpa en trevlig asiatisk kvinna att fota henne med slottet som bakgrund. Vi stod och pratade ett tag och hon tyckte Stockholm var vackert och så är det ju.
 
 







 
 
Som ni ser har jag lagt upp "nytaget!, precis som jag hade på Zoomin. Där får fotona ligga ett tag.
 


 



5 kommentarer:

  1. Du fick en fin dag för fotograferingspromenad. Härliga bilder från Strömmen. Undrar vad alla fåglarna kommer ifrån. Var där för någon dag sedan, då var det nästan tomt på dem.
    Fina bilder på våran vackra stad! Roligt att du fick vara fotograf till en turist idag👌
    Ha det så fint
    Kramen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kanske får de bara mat vissa dagar. Visst har vi en fin huvudstad! Ha det så fint! /Elisabeth

      Radera
  2. Oj vilken fåglalåt" det måste ha varit. Härligt att fåglarna börjar få vårkänslor, då är vintern nog snart slut. Ha det så bra/Bodil

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det känns i luften att det är något på gång. Ha det så fint! /Elisabeth

      Radera
  3. Oj det var inte lite fåglar lite som man går konsert ser många människor. Klar Stockholm är vackert de ska vi var stolt över.

    Kramar

    SvaraRadera