Sidor

lördag 18 augusti 2018

Gräddö

Nu har jag varit på ett litet besök i Roslagens famn. En tur till Gräddö blev det för att hälsa på kusinen. Vi tog oss till Samtorps gård. Det var där jag var tidigare i våras och träffade alla fina hjortar. Det blev inga sådana denna gång, däremot ett helt gäng söta kaniner. Visserligen satt de i "finkan", men man kunde killa på dem. Mjuka magar hade de.



 
På vägen dit träffade vi på en tacka med fem (5) lamm! Undrar hon var fostermor åt några, eller hon var mamma till dem alla. Söta var de i alla fall.
 
 
Kusinen och jag gick ut och tog oss en tidig morgonprommis och när vi kom ner till sjön var det helt stilla. Sådant kan man leva på länge.
 



 
Det blev några fina dagar - inte helt fel.
 




 




3 kommentarer:

  1. Stockholmsskärgård är helt underbar, bara att njuta av dagarna. Kaninerna ser ut att gills besöket. Härligt med tackan och alla lamm. Tror också som du skriver, att hon är fostermor. Fina bilder från promenaderna.
    Ha en fin dag!
    Kramen

    SvaraRadera
  2. Vad härligt du haft. Vad vackert det är när det är alldeles spegelblankt och åh vilken fin gammal lada. Ha det så bra/Bodil

    SvaraRadera
  3. Fantastiskt natursköna bilder du visar upp. Saknar att ha havet i närheten här så vackert att se på. Ha de gott Kram/Pia

    SvaraRadera